Mainos
Mainos

Tanska laajensi matkustusvaroitustaan

Ulkoministeriön kokoamalla listalla on 14 muslimimaata, joita tanskalaisia kehotetaan välttämään. Uusi suositus annettiin Tanskan lähetystöihin tehtyjen hyökkäysten jälkeen.

Tanskan ulkoministeriö on antanut listan muslimimaista, joihin se varoittaa kansalaisiaan matkustamasta. Uusi suositus annettiin Tanskan lähetystöihin viikonloppuna tehtyjen hyökkäysten jälkeen.

Tanska kehotti jo viikonloppuna kansalaisiaan poistumaan heti Libanonista ja Syyriasta. Uudella listalla on lisäksi 14 muuta muslimimaata, joita kehotetaan välttämään: Afganistan, Algeria, Bahrain, Egypti, Iran, Jordania, Libya, Marokko, Oman, Pakistan, Qatar, Sudan, Tunisia ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat.

Ulkoministeriön mukaan se ei voi sulkea pois mahdollisuutta, että kriisi edelleen laajenee. Kyseisissä maissa jo olevia kehotetaan olemaan erittäin varovaisia, mutta Syyriaa ja Libanonia lukuun ottamatta heitä ei vielä neuvota poistumaan paikalta.

(MTV3-STT-DPA-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme