Mainos
Mainos

Tanskalaisen palkkasoturin vangitsemista jatkettiin

Tanskassa vangittu Kosovon-palkkasoturi pysyy vangittuna. Mies on sama, jonka lehtihaastattelun perusteella myös Suomen poliisi on aiemmin vanginnut yhden suomalaismiehen mutta vapauttanut hänet ja haluaisi kuulla toista.

Tanskalainen Kosovo-palkkasoturi


Tanskalainen oikeusistuin jatkoi palkkasoturin vangitsemisaikaa kahdella viikolla. Mies vangittiin sen jälkeen kun hän oli lehtijutussa sanonut tehneensä julmuuksia Kosovon siviileille. Tanskalaisen tuntevat suomalaismiehet taas kiistävät julmuudet ja sanovat tanskalaisen puhuvan omiaan.

26-vuotias mies pidätettiin 26. heinäkuuta Haderslevissa yleisövihjeen perusteella. Hän on aiemmin kertonut tanskalaiselle iltapäivälehdelle osallistuneensa serbisotilaiden rinnalla Kosovon albaanien "etnisiin puhdistuksiin" ja surmanneensa ainakin 20 ihmistä, joiden joukossa oli naisia ja lapsia. Oikeudessa mies on kuitenkin kiistänyt surmanneensa siviilejä.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme