Mainos
Mainos

Tanskalaisperhe katosi mystisesti – viimeisin havainto tallentui tunnelin turvakameraan

Tanskassa etsitään mystisesti kadonnutta kolmen hengen perhettä. Viimeinen havainto on heidän autonsa tallentuminen tunnelin turvakameraan maan pohjoisosissa. Tapauksesta kertoo ruotsalaislehti Expressen.

Kristen, 69, ja Jørgen Kragh, 74, katosivat kotoaan Låsbysta lauantaiaamuna. Myös parin 42-vuotias poika Lars Kragh on kateissa.

Tanskan poliisi on hämillään katoamisista. Vihjeitä perheestä on yritetty kerätä ihmisiltä kadonneiden kuvien ja nimien perusteella.

Sunnuntaina poliisi suoritti myös teknistä tutkintaa Larsin kotona noin 30 kilometrin päässä vanhempien asunnolta. Naapurien mukaan maaseudulla sijaitsevan talon ympäristöä tutkittiin myös koirien ja helikopterien avustuksella.

Poliisin mukaan on todennäköistä, että perheelle ei ole sattunut mitään pahaa. Poliisi on kuitenkin vaitonainen tutkinnan yksityiskohdista.

Pariskunnan auto on etsintäkuulutettu ja viimeinen havainto siitä tehtiin maan pohjoisosassa sijaitsevassa tunnelissa. Turvakameran kuvasta ei kuitenkaan selviä, olivatko kaikki kolme kadonnutta henkilöä autossa sisällä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme