Mainos
Mainos

Tanskalaispoliisi haavoittui ampumisessa – yksin toiminut epäilty saatu kiinni

Tanskassa yksi poliisi on haavoittunut ampumisessa Kööpenhaminan länsiosassa.

Kööpenhaminan poliisi kertoi Twitterissä, että ampuminen on tapahtunut poliisiaseman luona.  

Mediatietojen mukaan kyse on koiranohjaajasta. Hänen kerrotaan haavoittuneen päähän. Poliisin tiedotteen mukaan, päähän ammutun poliisin tila on vakava, mutta ei hengenvaarallinen.

Poliisi on ottanut kiinni teosta epäillyn. Poliisin mukaan vaikuttaa siltä, että tekijä on toiminut yksin.

Paikalla on runsaasti raskaasti aseistettuja poliiseja. Alueen asukkaita on pyydetty pysyttelemään sisätiloissa. 

Tanskan pääministeri Lars Lökke Rasmussen on järkyttynyt Albertslundin ampumisesta. 

– Loukkaantunut poliisi ja hänen sukulaisensa ovat ajatuksissani. En voi kuvitella mitä he käyvät läpi lähituntien aikana. Ajatuksissani ovat myös Albertslundin poliisiaseman poliisit, jotka ovat joutuneet kohtaamaan väkivaltaisen teon, kirjoittaa Rasmussen. 

Oikeusministeri Sören Pape Poulsen kertoo, että ampujaepäilty otettiin kiinni pian tapahtuneen jälkeen. Ampumisen motiivista ei toistaiseksi ole tietoa.  
Monien poliisiasemien tehostettu valvonta on nyt purettu, koska epäilty tekijä on saatu kiinni, kirjoittaa Tanskan poliisi Twitterissä.

 

Kööpenhaminan länsiosissa on ollut viime aikoina levottomuuksia. Sunnuntai-iltana mies loukkaantui vakavasti Söborgissa ja runsas viikko sitten henkilöä ammuttiin jalkaan Taastrupissa.

Poliiseja loukkaantui edellisen kerran kaksi kuukautta sitten Kööpenhaminan Christianiassa. Tuolloin kahta poliisia ja yhtä siviiliä ammuttiin poliisien rutiinitehtävän yhteydessä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme