Mainos
Mainos

Tanskan poliisilla ei vihiä sinkoiskun tekijöistä

Tanskan poliisilla ei ollut vielä tänään yhtään johtolankaa, joka johtaisi heidät Helvetin enkelit -moottoripyöräjengiä vastaan tehdyn iskun jäljille. Jengin kerhotiloihin iskettiin singolla varhain eilisaamuna. Kaksi ihmistä kuoli iskussa ja 19 haavoittui.

Poliisi aloitti heti iskun jälkeen ratsiat kilpailevan jengin, Bandidoksen, jäsenten kodeissa ja kerhohuoneistoissa. Ne eivät kuitenkaan tuottaneet merkittäviä tuloksia, kertoi poliisin murhayksikön johtaja Ove Dahl. Enkeleiden kerhorakennus Kööpenhaminassa oli edelleen tänään suljettu, ja poliisi suoritti siellä jatkotutkimuksia.

Sisäministeri Enestam kriminalisoisi rikolliset jengit

Sisäministeri Jan-Erik Enestam kriminalisoisi rikolliseen järjestöön kuulumisen, jolloin se tulisi myös Suomessa rangaistavaksi teoksi. Sisäministeri katsoo, että tilanne on Suomessa moottoripyöräjengien suhteen edelleen hallinnassa.

Tämä johtuu ministeri Enestamin käsityksen mukaan pitkälti siitä, että toisen suomalaisen jengin johtajat on joko ammuttu tai sitten he ovat vankiloissa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme