Mainos
Mainos

Tanskassa vakava ilotulitetehtaan palo

Tulipalon vaurioittamassa tanskalaisessa ilotulitetehtaassa on edelleen räjähdysvaara. Tanskan poliisi on evakuoinut ilotulitetehtaan läheisyydestä noin 2000 ihmistä.

Kaakkois-Jyllannin Koldingissa syttyi eilen illalla tulipalo ilotulitetehtaalla. Tulipalon sammutustöissä on kuollut yksi palomies. Lisäksi kuusi palomiestä on loukkaantunut.

Paloa ruokkivat useat räjähdykset ja vielä tänään aamulla pelastusmiehistö arvioi, että tehdasalueella on räjähtämättömiä tulitteita.

Tulipalo sai ilmeisesti alkunsa kahdesta ilotulitteita sisältäneestä kontista ja levisi myöhemmin muuhun varastoon tehtaan sisällä.

Uutistoimisto Ritzaun mukaan onnettomuuspaikka muistutti aamulla katastrofialuetta. Tehtaalla sattuneet räjähdykset tuhosivat parikymmentä omakotitaloa ja muuta rakennusta tehtaan lähistössä. Poliisi on joutunut evakuoimaan kaikkiaan 2000 asukasta kodeistaan.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme