Mainos
Mainos

"Taskumies" käytti tyttöjä tekojensa vartijoina

Norjalaisen rikospoliisin mukaan Norjan etsityin sarjapedofiili värväsi tyttöjä pitämään vahtia sillä aikaa kun hän ahdisteli poikia.

Norjan etsityimmän pedofiilin "Taskumiehen" toimintatavoista on saatu uusia tietoja, kertoo ruotsalainen Aftonbladet.

Norjalaisen rikospoliisin mukaan mies käytti tyttöjä vahtina sillä aikaa kun hän ahdisteli poikia. Tyttöjen tuli varoittaa miestä paikalle saapuvista aikuisista, kertoi poliisi Aftonbladetin siteeraamalle norjalaislehti VG:lle.

Mies kiitti puuhiensa päätteeksi vartijoitaan avusta ja kehotti heitä olemaan kertomatta tapahtuneesta.

Nyt tulleiden tietojen mukaan miehellä oli tapana myös ostaa lahjoja, kuten polkupyöriä, pojille. Lisäksi hän valmensi hetken nuoria poikia trial-moottoripyöräkerhossa.

Perjantaina kiinniottetun miehen vangitsemisoikeudenkäynti on huomenna Follon käräjäoikeudessa. Poliisi selvittää nyt miehen toimintatapoja ja sitä, miten hän lähestyi uhrejaan.

Poliisin mukaan miehen on täytynyt elää täydellistä kaksoiselämää, sillä miehen lähipiirille pidätys tuli yllätyksenä. Kahden aikuisen lapsen eronnutta isää pidettiin "mukavana ja rauhallisena miehenä".

Kutsumanimensä mies sai siitä, että hän houkutteli poikia luokseen pyytämällä näitä etsimään jotakin taskustaan.

Miehen epäillään käyttäneen hyväksi 300-400 poikaa. Poliisi jahtasi miestä 30 vuoden ajan.

(MTV3)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme