Mainos
Mainos

Tästä talosta suomalainen avustustyöntekijä siepattiin Kabulissa – ensimmäiset kuvat paikalta julki

Uutistoimistot ovat julkaisseet kuvia Kabulissa, Afganistanissa sijaitsevasta talosta, josta suomalainen avustustyöntekijä siepattiin.

Ruotsalaisen Operation Mercy -hyväntekeväisyysjärjestön johtaja Scott Breslin on vahvistanut, että STT:lle, että järjestön Afganistanissa kadonnut työntekijä on suomalainen nainen. 

Breslin ei kuitenkaan halua toistaiseksi kertoa enempää kadonneesta suomalaisesta tai tapahtumista Kabulissa. Breslin kertoo puhelimitse, että järjestö tiedottaa asiasta myöhemmin.

Afganistanilaismedian mukaan suomalaisnainen siepattiin viime yönä noin puoli kahdentoista aikaan majatalosta Ayoub Khan Menan alueella. Hyökkäyksessä kuoli saksalaisnainen ja paikan afganistanilainen turvamies, kertoo Tolo News.

Suomen ulkoministeriön mukaan suomalaisviranomaiset selvittävät asiaa. Sieppaajista ei tässä vaiheessa ole tietoa. Suomi vaatii siepatun välitöntä vapauttamista.

Operation Mercy -järjestön verkkosivujen mukaan sillä on Afganistanissa useita projekteja, jotka keskittyvät muun muassa vesihuoltoon, lukutaitoon ja lisääntymisterveyteen. Henkilökuntaa on noin 300 kolmestakymmenestä eri maasta.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme