Mainos
Mainos

Teinityttö, 15, kuoli viinaa ja energiajuomia yhdistävään drinkkiin Australiassa – kokeili netistä löytämäänsä ohjetta

Australialaismediassa kerrotaan traagista tapauksesta, jossa australialaistyttö menehtyi nautittuaan vahvaa alkoholijuomaa, jonka reseptin löysi ilmeisesti verkossa. Tapauksesta uutisoi muun muassa Herald Sun ja 9News.

Huomenta Suomen lähetyksessä keskusteltiin alkoholin vaikutuksesta alaikäisen aivojen kehitykselle.

Juoma yhdisteli tiettävästi vodkaa, imeskeltäviä makeisia ja energiajuomaa.

Tyttö oli nauttinut cocktailia yksin kotonaan, ja löydettiin tajuttomana kotoaan. Hänen veren alkoholimääränsä oli huomattavan suuri, ja hän menehtyi saamastaan sairaalahoidosta huolimatta kolme päivää myöhemmin.

Poliisin tämän hetkisten tutkimusten perusteella 15-vuotias tyttö oli selvitellyt alkoholijuomien reseptejä verkosta, ja oli menehtynyt erään reseptin kokeilun seurauksena. Oikeustieteellinen ruumiinavaus on vielä kesken.

Tapaus on herättänyt maassa keskustelua siitä, millaista valistusta vanhempien pitäisi nuorilleen antaa alkoholin vaaroista ja internetistä löydettyjen ohjeiden epämääräisyydestä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme