Mainos
Mainos

Teinityttö luuli näkevänsä äitinsä seitsemän vuoden jälkeen – osoittautui tv-yhtiön pilaksi

Yhdysvaltalainen teinityttö luuli tapaavansa äitinsä ensimmäistä kertaa seitsemään vuoteen, mutta kyse olikin televisioyhtiön mauttomasta pilasta. Tempusta nousi kohu sosiaalisessa mediassa, kertoo BBC.  

Sen piti olla unelmien täyttymys 13-vuotiaalle Autumn Allenille. Oli äitienpäivä.

Kaakkois-Aasiassa sijaitsevassa Kambodzassa isänsä kanssa asuva amerikkalaistyttö oli nähnyt Yhdysvalloissa asuvan äitinsä viimeksi seitsemän vuotta sitten. Hän lauloi kambodzalaisessa musiikkiohjelmassa, jossa tytölle kerrottiin, että hän saisi taas nähdä äitinsä.

– Viime kerralla kun näimme, äitini piti minua sylissä, ja sanoi aina rakastavansa minua, Allen kertoi yleisölle.

Tyrmistys oli valtava, kun seuraavassa hetkessä lavalle astui naiseksi pukeutuneena paikallinen koomikko. Kyse oli televisioyhtiön julmasta pilasta. Kohu sosiaalisessa mediassa oli valmis.

– En voi uskoa, että joku voi kertoa noin kauhistuttavan valheen pienelle tytölle. Ei kukaan voi pitää tuollaista hauskana, Srey Tong kommentoi Facebookissa.

Tyttö antoi anteeksi

Televisiokanava esitti törkeästä tempustaan anteeksipyynnön, jonka Allen hyväksyi.

– Tapahtui virhe ja annan heille anteeksi. Kiitos kaikille tuesta ja pyydän teitäkin antamaan anteeksi, Allen kirjoitti.

Tytön fanit kiittelivät sosiaalisessa mediassa hänen kykyään käsitellä yllättävää julkisuutta. 

– 13-vuotias tyttö osoittaa enemmän kypsyyttä kuin aikuiset, jotka tuottavat tätä ohjelmaa. Mistä se kertoo, Socheathiay Teng kysyi Facebookissa. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme