Mainos
Mainos

Tel Avivissa panttivankidraama Turkin lähetystössä

Palestiinalaismies on tunkeutunut Turkin suurlähetystöön Israelin Tel Avivissa ja ottanut panttivankeja. Lähetystön turvamiehet haavoittivat miestä ampumalla sääreen ja ottivat hänet kiinni.

Sieppaajan kanssa puhunut asianajaja kertoi, että mies oli pitänyt Turkin konsulia ja hänen vaimoaan panttivankeina noin kahden tunnin ajan. Heidän onnistui paeta, kun lähetystön turvamiehet ampuivat sieppaajaa, joka kantoi mukanaan leikkiasetta ja veistä.

Miestä kuulusteltiin yli tunnin ajan ennen kuin hänet saatettiin käsiraudoitettuna ulkona odottavaan ambulanssiin. Mies oli ennestään tuttu Israelin poliisille.

Hänen kerrotaan olevan Länsirannan Ramallahista kotoisin oleva Nadim Injaz, joka tunkeutui vuonna 2006 Britannian lähetystöön Tel Avivissa ja vaati turvapaikkaa. Hän on kärsinyt mielenterveysongelmista.

Israelilainen tv-kanava esitti illalla äänitteen, jolla miesääni kertoi tuhoavansa lähetystön, jos hänelle ei myönnetä turvapaikkaa Turkissa.

(MTV3-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme