Mainos
Mainos

Televisiokeskustelu muuttui nyrkkitappeluksi Venäjällä - Katso videolinkki

Televisioväittely talouskriisistä kuumeni Venäjällä siihen pisteeseen, että miljardööri Aleksandr Lebedev löi miestä kasvoihin kesken keskustelun.

Katkelmassa NTV-kanavan verkkosivuilla näkyy, miten entinen KGB-agentti iskee entistä kiinteistöalan pohattaa Sergei Polonskya päin kasvoja.

Lebedev sai Polonskyn putoamaan tuoliltaan ja yritti lyödä tätä vielä toistamiseen. Keskustelukumppani pääsi nopeasti jaloilleen eikä vaikuttanut loukkaantuneen. Myöhemmissä kuvissa hänellä oli kuitenkin käsivarressaan haava ja hänen housunsa olivat revenneet.

Blogissaan Lebedev puolustelee hyökkäystään sillä, että Polonsky oli käyttäytynyt väittelyssä aggressiivisesti ja uhkaavasti.

Lebedev omistaa Independent- ja Evening Star -brittisanomalehdet. Lisäksi hän omistaa venäläisen Novaja Gazetan yhdessä Neuvostoliiton ex-presidentin Mihail Gorbatshovin kanssa.

Lebedev on luonut omaisuutensa pankkialalla.

(MTV3 - STT - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme