Mainos
Mainos

Teneriffalaistalon raunioista löydetty viisi kuollutta – suomalaista ei vieläkään tavoitettu

Kanariansaarilla Teneriffalla kerrostalon romahduksen uhriluku on noussut viiteen, kertovat viranomaiset.

Kanariansaarten paikallishallinnon nettisivujen mukaan raunioista löydettiin tänään aamulla viideltä paikallista aikaa kuollut mies. Aikaisemmin viranomaiset kertoivat, että raunioista on löydetty kuolleena yksi mies ja yksi nainen. Aiemmin raunioista löydettiin kuolleena kaksi naista.

Viranomaisten mukaan pelastustyöt raunioissa jatkuvat yhä.

Uhrien kansalaisuuksia ei ole kerrottu. Espanjalaismedian mukaan talon asunnoista ainakin yksi oli vuokrattu suomalaiselle miehelle, jota ei eilen tavoitettu. Ulkoministeriö selvittää asiaa.

Nelikerroksinen kerrostalo romahti torstaina turistien suosimassa Los Cristianosissa. Ainakin seitsemän ihmistä loukkaantui, kolme heistä vakavasti.
Espanjalaismedian mukaan kateissa oleva suomalaismies on noin 50-vuotias ja hän oli vuokrannut asunnon viitisen kuukautta sitten. 

Ulkoministeriö ei ollut eilisiltaan mennessä saanut virallista vahvistusta, että suomalaisia olisi ollut mukana onnettomuudessa.

– Olemme säännöllisesti yhteydessä paikan päälle Aronan kuntaan, jonka alueella tämä on tapahtunut, kertoo konsuli Katariina Hautamäki-Huuki Suomen Espanjan-suurlähetystöstä Madridista.

Romahduksen syytä ei vielä tiedetä. Poliisilähteiden ja silminnäkijähavaintojen mukaan romahdus saattoi johtua kaasuräjähdyksestä. Mahdolliseksi aiheuttajaksi epäillään myös rakennuksessa viikko sitten tehtyjä rakennustöitä.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme