Mainos
Mainos

"Terrorismi ei saa jakaa maailmaa"

EU:n komission puheenjohtaja Romano Prodi varoittaa, että Yhdysvaltoihin kohdistuneiden terrori-iskujen seuraukset voivat heikentää Euroopan unionin yhtenäisyyden kehitystä. Prodin mukaan mikään ei takaa lähitulevaisuuden olevan välttämättä myönteinen. Prodi uskoo, että tilanne pikemminkin tukee unionin laajentumista ja valmistautumista 12 uuden jäsenen liittymiseen EU:hun.

Blair, Tony

Britannian pääministeri Tony Blair sanoi Kairossa, että ne, jotka toteuttivat syyskuun 11. päivän terrori-iskut Yhdysvalloissa, eivät onnistu jakamaan maailmaa. Blairin mukaan terrorisminvastainen taistelu jatkuu yhtenäisenä.
Blair sanoi, että terrori-iskujen takana olevien tarkoituksena eivät olleet pelkät iskut, vaan tarkoituksena on käynnistää tapahtumasarja, joka jakaisi maailman kahtia arabeihin ja länsimaihin, muslimeihin ja muiden uskontojen edustajiin.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme