Mainos
Mainos

Terrorismista epäillyt pysyvät pidätettyinä Jugoslaviassa

Neljän terrorismista epäillyn miehen pidätysaikaa Jugoslaviassa on jatkettu kuukaudella. Juttua käsittelevä sotilastuomari ilmoitti asiasta tänään. Pidätysaikaa jatkettiin, koska syyttäjä haluaa aikaa lisätutkimuksiin. Miehet ovat kiistäneet kaikki heitä vastaan esitetyt syytteet.

Kaksi kanadalais- ja kaksi brittimiestä pidätettiin elokuun alussa Montenegrossa. Sekä Britannian että Kanadan viranomaiset ovat ilmoittaneet, että miehet olivat Kosovossa rauhaturvatehtävissä. He olivat Montenegrossa ainoastaan lomailemassa, eivätkä ole tehneet mitään väärää. Miesten puolustusasianajajat ilmoittivat pidätettyjen olevan "tyytymättömiä siihen että heidän pidätysaikaansa jatkettiin".

Puolustus toivoi kuitenkin, että syyttäjän haluamat lisätutkimukset voitaisiin saada päätökseen muutamassa päivässä. Kanadan diplomaattiedustaja Angela Bogdan Belgradissa tyytyi toteamaan, että tapahtumien saama käänne "on hyvin huolestuttava".
(STT-Reuters-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme