Mainos
Mainos

Terroristijahti käynnissä Brysselissä: Tätä miestä etsitään – rakensi pommeja Pariisin iskuun

Poliisi etsii edelleen Brysselin iskuista epäiltyä Najim Laachraouita. Laachraouin epäillään paenneen lentokentältä, kun pommi ei räjähtänytkään.

Brysselin iskujen paennut epäilty on Najim Laachraoui, jota poliisi oli etsinyt jo ennen iskuja. Reutersin mukaan hän teki pommeja myös Pariisin iskuun.

Poliisi uskoo, että Laachraouin pommi jäi räjähtämättä. Miehen nähtiin pakenevan kentältä iskun jälkeen. Poliisi etsintäkuulutti hänet eilen illalla. 

Laachraouista ja kahdesta muusta epäillystä Ibrahim ja Khalid el-Bakraouista tallentui kuvat lentokentän valvontakameraan. Kuvissa miehet työntävät kärryjä lentokentän terminaaliin. Miehet kuljettivat pommit lentokentälle kärryissä olleissa laukuissa.

Poliisi epäilee, että Ibrahim ja Khalid el-Bakraoui tekivät itsemurhaiskun lentokentällä. 

Belgian poliisi on jatkanut kotietsintöjä ja ratsioita läpi yön ja paikan päällä Brysselissä olevan MTV Uutisten toimittajan Aino Huilajan mukaan etsinnät näkyvät edelleen vahvasti katukuvassa.


Yhdessä eilisistä ratsioista yksityisasunnosta löydettiin pommi ja Isisin lippu.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme