Mainos
Mainos

Suomalainen Thaimaan Hua Hinissa: Kuninkaan kesäasunto takaa rauhallisuuden

Hua Hinissa talven viettävä Juha Hallenberg arvioi kuningas Bhumibol Adulyadejin kesäasunnon takaavan sen, että kaupunki pysyy rauhallisena, vaikka levottomuudet muuten leviäisivätkin myös lomakohteisiin.

– Kuninkaan kesäpalatsi on täällä, ja hän on asunut täällä viime elokuusta alkaen. Kuninkaan voi sanoa olevan kaiken yläpuolella, eli hän on hyvin kunnioitettu ja pidetty ihminen.

– Luulen, että tässä kaupungissa rähinöidään viimeiseksi, sillä kukaan ei halua aiheuttaa hämminkiä paikassa, jossa kuningas on läsnä, sanoo Hallenberg.

Hua Hin sijaitsee noin 200 kilometriä maan pääkaupungista Bangkokista, jossa mielenosoitukset ovat pahimmillaan.

Myös Hua Hinin suomalaiset -yhteisön varapuheenjohtajana toimiva Hallenberg ei suosittelisi Bangkokia nyt matkakohteeksi.

– Sanoisin, että ei kannata mennä ellei ole pakko. Toki Hua Hiniinkin tullaan lennoilla Bangkokin kautta, mutta lentokenttä on kaukana keskustasta, joten mielenosoitukset eivät vaikuta lentokentän toimintaan tai esimerkiksi lentokenttäbusseihin millään tavalla.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme