Mainos
Mainos

Thaimaan-matkailijoille varoitus levottomuuksista

Suomi ja monet muut maat ovat antaneet matkustusvaroituksia koskien Thaimaata.

Maan pääkaupunkiin Bangkokiin odotetaan viikonloppuna jopa yli puolta miljoonaa, entisen pääministerin Thaksin Shinawatran kannattajaa osoittamaan mieltään.

Ulkoministeriö kehottaa matkailijoita seuraamaan uutisia ja noudattamaan paikallisten viranomaisten ohjeita sekä välttämään mielenosoittajien kokoontumispaikkoja.

Terrorismiuhan vuoksi matkustajia kehotetaan noudattamaan varovaisuutta erityisesti paikoissa, joissa on suuria ihmisjoukkoja. Varovaisuutta tulee noudattaa myös länsimaisten suosimissa turistikohteissa.

Tuhannet sotilaat ja poliisit ovat jo aloittaneet järjestäytymisen Bangkokin kaduille väkivaltaisuuksien estämiseksi. Myös Bangkokin kansainvälisellä lentokentällä on varauduttu mahdollisiin levottomuuksiin.

Bangkokissa on lisäksi voimassa tiukka turvallisuuslaki, joka sallii viranomaisten voimankäytön. Turvallisuuslailla voidaan lisäksi kieltää joukkokokoukset ja julistaa ulkonaliikkumiskielto.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme