Mainos
Mainos

Thaimaan pommi-iskussa kuoli paikallinen papaijamyyjä

Thaimaan eilisen kaksoispommi-iskun tiettävästi ainoa kuolonuhri oli paikallinen nainen, joka myi papaijoita kadulla. Iskussa haavoittui 19 muuta ihmistä, joiden joukossa on ulkomaalaisia turisteja. 

Ulkoministeriön mukaan matkustusilmoituksen Hua Hiniin on tehnyt 15 suomalaista, mutta tämän hetkisen tiedon mukaan loukkaantuneiden joukossa ei ole suomalaisia.

Haavoittuneiden vammojen vakavuudesta ei vielä ole tietoa. Paikallisten tiedotusvälineiden kuvien perusteella osa vaikuttaa saaneen vain lieviä vammoja. 

Iskut tehtiin ulkomaisten ja paikallisten lomailijoiden suosimassa Hua Hinissä, joka sijaitsee Siaminlahden rannalla noin 200 kilometrin päässä pääkaupunki Bangkokista.

Poliittinen tilanne jännittynyt

Thaimaan poliittinen tilanne on ollut jännitteinen jo useita vuosia, mutta turisteihin kohdistuvat pommi-iskut ovat harvinaisia. Edellisestä isosta pommi-iskusta tulee kuluneeksi vuosi ensi keskiviikkona.

Tuolloin pommi Bangkokissa tappoi 20 ihmistä, joista suurin osa oli ulkomaalaisia turisteja. 

Hua Hiniin kuuluu suomalaisten matkanjärjestäjien talvikohteisiin. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme