Mainos
Mainos

Thaimaan suurlähettiläs: Älkää menkö napsimaan kuvia mielenosoituksista

Suomen suurlähetystö Thaimaassa on saanut lukuisia yhteydenottoja turisteilta mielenosoitusten vuoksi.

Suomen Bangkokin suurlähettilään Kirsti Westphalenin mukaan Suomessa vielä olevat matkustajat ovat tiedustelleet lomakohteensa turvallisuustilannetta.

Thaimaan hallituksen vastaiset mielenosoitukset muuttuivat viikonloppuna väkivaltaisiksi, kun useita ihmisiä kuoli ja yli sata loukkaantui.

Westphalenin mukaan tilanne Bangkokissa on ollut tänään melko rauhallinen:

– Bangkokiin tulevien matkustajien pitää pitää mielessä se, että kun on mielenosoituksia lähinnä hallinnollisten rakennusten ulkopuolella, sinne ei nyt ehdoin tahdoin mennä ottamaan kuvia väkimassoista. Pitää olla tervettä järkeä mukana, ettei joudu hankaluuksiin., suurlähettiläs toteaa MTV Uutisille.

Westphalenin mukaan lomakohteet ovat turvallisia eikä Bangkokissakaan ole aihetta paniikkiin.

– Täällä ei ole mitään paniikkimielialaa. Elämä jatkuu suhteellisen normaalisti poissulkien jotkut paikat, joissa mielenosoituksia on. Telkkariruudulta se voi näyttää hurjalta, mutta se ei koske kuin tiettyä osaa kaupungista.

Suurlähettiläs kehottaa Thaimaassa matkustavia lukemaan lähetystön Facebook-sivuja, jonne päivitetään tarkkoja tietoja mm. mielenosoituspaikoista.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme