Mainos
Mainos

Thaimaan tulvavesissä metsästetään vaarallisia karkureita – katso video

Thaimaan ennätystulvat ovat luoneet maahan myös uudenlaisen ongelman, kun tulvavedet ovat vallanneet myös maan tuhannet krokotiilifarmit

Thaimaassa on arviolta 3000 krokotiilifarmia, osa laillisia ja osa laittomia. Farmeilla krokotiileja kasvatetaan niiden lihan, luiden, sekä erityisesti nahan takia, josta valmistetaan luksustuotteita kuten laukkuja ja lompakoita.

Nyt moni farmeilla krokotiileista on onnistunut pakenemaan tulvaveden ansiosta ja jäänyt väijymään vesiin asuinalueiden lähelle.

Paenneita krokotiileja kaupunkien lähistöissä metsästävät nyt Thaimaan kalastusviraston erikoisjoukot. Tulvien alettua erikoisjoukkojen haaviin on jäänyt jo kymmenen karkuria.

Krokotiilien pyynti ei ole kuitenkaan helppoa, muun muassa siksi, että ihmisten krokotiilihavainnot eivät ole aina luotettavia. Myös vaativat maasto-olosuhteet tekevät krokotiilien kiinnisaamisesta hankalaa.

(MTV3 - AP)

Näin krokotiilia metsästetään - katso video

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme