Mainos
Mainos

Thaimaan turistimurhat: Kolmea länsimaalaista etsitään

Thaimaan poliisi myöntää, että kahden brittituristin murhatutkinta ei ole juuri edennyt.

Toisen uhrin, 24-vuotiaan  David Millerin kaksi ystävystä on päästetty lähtemään Thaimaasta Britanniaan. Poliisi ei myöskään epäile enää aiemmin kuulustelemiaan burmalaisia murhasta. 11 burmalaista kuulusteltiin tapauksesta, koska heidän vaatteistaan oli löydetty verijälkiä. DNA-tutkimuksissa on käynyt ilmi, etteivät burmalaiset liity tapaukseen.

Poliisi kertoo nyt etsivänsä kolmea länsimaalaista henkilöä, joiden nähtiin soittelevan kitaraa rannalla lähellä paikkaa, josta Millerin ja 23-vuotiaan Hannah Witheridgen ruumiit löytyivät, kertoo The Guardian.

Kaikkiaan 150 poliisia työskentelee parhaillaan syyllisten löytämiseksi. Poliisi on kuitenkin joutunut myöntämään, ettei se tiedä edes sitä, ovatko murhaaja tai murhaajat vielä Koh Taon saarella.

Witheridgen ja David Millerin ruumiit löydettiin maanantaina rannalta Koh Taon saarelta. Molemmissa oli erittäin raakoja väkivallan merkkejä.

Thaimaan poliisi tekee yhteistyötä Britannian poliisin kanssa murhien selvittämiseksi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme