Mainos
Mainos

The Times julkaisi rajun videon - Libyan uhreissa jälkiä raskaan tulivoiman käytöstä

The Times -lehti on julkaissut nettisivuillaan videokoosteen libyalaisesta sairaalasta. Videolla näkyy uhreja, jotka ovat kuolleet Libyan väkivaltaisuuksissa. Yhdessä otoksessa Benghazilaiseen sairaalaan viedään miestä, jonka koko alaruumis on lähes irronnut torsosta. Toisessa sairaalan The Times -lehdelle toimittamassa videopätkässä näytetään kuolleita, joiden koko alaruumis on tuhoutunut.

Henkilöiden kuolintavasta ei ole tietoa, mutta artikkelin mukaan on selvää, etteivät vauriot ole syntyneet kumiluodeista tai pampuista. Jälki on sen verran rajua, että lehden mukaan on syytä epäillä, että mielenosoittajia on ammuttu raskaalla tulivoimalla, kuten tankkien tykeillä tai ilmasta käsin.

Tripolista palannut Britannian kansalainen kertoo nähneensä rajuja yhteenottoja. Hän sanoo lehdelle antamassaan lausunnossaan, että maassa on meneillään joukkomurha. Hän kertoi nähneensä kuinka mielenosoittajia oli ammuttu raskailla tykeillä ja singoilla.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme