Mainos
Mainos

Tiikeri hyökkäsi eläinhoitajan kimppuun Venäjällä

Venäjällä Kaliningradissa Tiikeri hyökkäsi eläintenhoitajan kimppuun. Hoitaja selvisi hengissä kissapedon hyökkäyksessä. 

Video voi järkyttää herkimpiä katsojia. 

BBC:n tietojen mukaan hoitaja rikkoi eläintarhan sääntöjä. Mikäli sääntöjä olisi noudatettu eläintenhoitajan ja tiikerin kohtaaminen ei olisi ollut mahdollista.

Eläintarhan kävijät joutuivat todistamaan kissapedon hyökkäystä, ja yrittävät estää sen huutamalla, heittelemällä kiviä ja muuta irtaimistoa, jolloin hoitaja pääsi pakenemaan kissapedon kynsistä.

Hoitaja selvisi hyökkäyksestä hengissä, hän on hoidettavana sairaalassa, mutta ei ole hengenvaarassa. Hoitajan epäillään rikkoneen sääntöjä siivotessaan tiikerin aitausta. Venäläismedian mukaan hoitaja on kokenut ja on työskennellyt eläintarhassa jo 20 vuotta.

Hoitajan kimppuun hyökännyt tiikeri on 16-vuotias, eikä ole aiemmin käyttäytynyt aggressiivisesti eläintarhan henkilöstöä kohtaan.

Amurin tiikerit ovat uhanalaisia ja niiden luonnonvarainen kanta on vaarantunut salametsästyksen ja supistuvan elinalueen vuoksi Venäjän Kaukoidässä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme