Mainos
Mainos

Tiikerin ja vuohen ystävyys saanut yhä erikoisempia piirteitä

Venäjällä Primorskin eläinpuistossa syntynyt tiikerin ja vuohen epätodennäköinen ystävyys on riemastuttanut ympäri maailmaa. Eläinpuiston johtaja onkin kehottanut ihmisiä ottamaan kaksikosta mallia.

Tiikerin aitaukseen päästettiin viime kuussa vuohi, jonka oli tarkoitus päätyä tiikerin kitaan. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan kaksikko ystävystyi ja elää nyt aitauksessa yhdessä syöden ja leikkien.

– Kukaan ei ollut opettanut vuohta pelkäämään tiikereitä, eläinpuisto kommentoi tapahtunutta tiedotteessa.

Puiston johtaja Dimitri Mezentsevin mukaan ystävyys on melkoinen ihme. Hän kehottaakin ihmisiä ottamaan eläinkaksikosta mallia.

– Tämä on merkki ylhäältä.

– Ihmiset, katsokaa itseänne. Kaikkialla on sotia... Ukrainassa, Syyriassa. Samaan aikaan näin erilaiset eläimet voivat elää rauhassa.

Vuohi haastoi tiikerin puskemaan

Eläinpuistossa tajuttiin, ettei tiikeri aio syödä vuohta, kun ne olivat olleet kolme päivää samassa aitauksessa.

Nyt Timur-vuohi nukkuu tiikerin nukkumapaikalla ja tiikeri puolestaan entisen majansa katolla. Eilen kaksikko jopa puski päitään yhteen Timurin aloitteesta.

– Tiikeri hyväksyi vuohen haasteen, eläinpuistosta kerrotaan.

– Se puski otsallaan Timurin sarvia päin, ystävykset puskivat päitään viitisen sekuntia ja sen jälkeen amurintiikeri käveli tyynesti paistattelemaan auringossa.

Tiikeri on puolestaan yrittänyt opettaa vuohta saalistamaan. Tämän lisäksi se oli myös erittäin kiinnostunut Timurille annetusta suolakivestä.

Eläintarha suunnittelee asentavansa tiikerin aitaukseen kamerat, joiden kautta kaksikon yhteiseloa voisi seurata.

Toivoa tarvitaan valheiden ja vihan keskellä

Etenkin venäläismediassa tiikerin ja vuohen ystävyydestä on otettu kaikki irti.

– Innostuimme tästä tiikerin ja vuohen ystävyydestä yksinkertaisesti siksi, ettei tavallinen ihminen jaksa elää pelkästään vihan, valheiden ja nöyryytyksen keskellä, Gazeta.ru kirjoitti tällä viikolla.

– Haluamme uskoa siihen, ettei heikompaa tarvitse hotkaista suihinsa, vaan että voidaan olla ystäviä.

Pravda vitsaili asiasta puolestaan uutisoidessaan ruplan huolestuttavasta kurssivaihtelusta.

– Tämä roska kyllästyttää! Eikö olisi mitään kuulumisia vuohesta ja tiikeristä sen sijaan?


 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme