Mainos
Mainos

Todellinen aavelaiva: Muumioitunut ruumis löytyi yksin merellä ajelehtineesta veneestä

Saksalaisen Manfred Fritz Bajoratin kuolema on todellinen mysteeri. Miehen ruumis löydettiin aluksen hytistä pöydän päälle lysähtäneenä. Asiasta uutisoi brittilehti The Guardian.

Ruumislöydön tekivät viime viikon torstaina filippiiniläiset kalastajat, jotka menivät tutkimaan yksinään merellä ajelehtinutta jahtialusta. Alus löytyi noin 100 kilometrin päästä läheisestä Barabon kaupungista.

Nyt poliisi tutkii miesten löytöä. Aluksessa olleista henkilöllisyyspapereista kävi ilmi, että kuollut mies oli saksalainen Manfred Fritz Bajorat, 59 vuotta.

Barabon kaupungin poliisissa työskentelevä Mark Navales sanoi, että vaikka Bajoratin kuolemansyy on vielä epäselvä, ei ruumiissa näkynyt merkkejä väkivallasta.

– Tapaus on edelleen mysteeri meille, Navales sanoi.

Miehen tarkkaa kuolinaikaa ei olla pystytty vielä päättelemään. Se kuitenkin tiedetään, että Bajorat oli seilannut Sayo-nimisellä aluksellaan maailman merillä viimeiset 20 vuotta.

Selvitysten mukaan ei kuitenkaan ollut kuullut hänestä vuoden 2009 jälkeen, vaikka yksi miehen ystävistä väitti tämän olleen yhteydessä kanssaan Facebookissa vuonan 2015.

Viranomaiset yrittävät nyt saada yhteyden miehen omaisiin ja ystäviin Saksassa, jotta mystistä tapausta saataisiin valotettua hieman lisää.

Saksalainen rikostutkija Mark Benecke sanoi Bild-lehden haastattelussa, että muumioituneen miehen istuva asento viittaisi siihen, että kuolema tuli yllättäen, kenties sydänkohtauksen muodossa.

Raporttien perusteella kuivat merituulet sekä lämmin ja suolainen ilma olisivat muumioineet miehen ruumiin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme