Mainos
Mainos

Todellista rehellisyyttä: Tarjoilija löysi 32 000 dollaria ravintolasta – rahat palautettiin omistajille

Applebee’s-ravintolan tarjoilija löysi Kaliforniassa yli 32 000 dollaria käteistä, jotka paikassa syönyt perhe oli unohtanut pöytään. Vaikka löytö ylittikin miehen vuositulot, hän ilmoitti rahoista, sillä se oli hänestä oikein tehty.

33-vuotias Brian Geery kertoi uutistoimisto Reutersille, että hän löysi kangaspussin ravintolan pöydästä, kun paikalla istunut perhe oli lähtenyt. Mies havaitsi, että pussin sisällä oli jotakin kulmikasta.

Geery meni näyttämään löytöään esimiehelleen, joka arveli pussin sisältävän mahdollisesti lääkkeitä ja pomonsa kehotuksesta Geery avasi pussin. Kulmikas esine paljastui setelinipuksi.

– En meinannut uskoa sitä. En ollut koskaan aiemmin nähnyt niin paljon käteistä, Geery kertoi.

Carrie Hellyer, Applebee’sin aluejohtaja, sanoi Geeryn saaneen palkinnon rahat omistaneelta perheeltä. Geery ei myöskään ollut halunnut antaa haastatteluja tapauksesta innostuneelle medialle.

– Hän sanoi tehneensä sen vain siksi, että se oli oikein. Hän ei halunnut, että oikea teko unohtuisi, Hellyer sanoi.

10 vuotta Applebee’sin tarjoilijana työskennellyt Geery antoi rahapussin löytönsä jälkeen esimiehelleen ja palasi työnsä pariin.

"Uskon vahvasti karmaan"

Geeryn rehellisyydestä tekee vielä aidompaa se, että paikalla, johon perhe rahat unohti, ei ole valvontakameroita.

– Uskon vahvasti karmaan. Uskon, että ihmisten tulisi kohdella toisiaan niin kuin he haluaisivat itseään kohdeltavan.

Myöhemmin samana päivänä poliisit kävivät hakemassa pussin rahoineen. Myös rahat hukannut perhe oli ehtinyt olla yhteydessä poliisiin ja suuri summa saatiin luovutettua takaisin oikeille omistajilleen, kun oli varmistettu, että rahat oli hankittu laillisin keinoin.

Rahat unohtanut perhe oli yrittänyt saada tallelokeroa rahoille pankista, mutta koska vapaata lokeroa ei ollut tarjolle, he lähtivät ruokailemaan pussi mukanaan ja lopulta vain unohtivat arvokkaan omaisuutensa pöytään.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme