Mainos
Mainos

Toimittaja yritti todistaa, kuinka helppoa aseen hankkiminen on – pieleen meni

Chicagon Sun-Timesin kolumnisti Neil Steinberg halusi näyttää, miten helppoa AR-15-kiväärin ostaminen on Yhdysvalloissa. Tulos kuitenkin yllätti hänet itsensä. 

Fox Newsin mukaan Steinberg meni paikalliseen asekauppaan ja tilasi itselleen AR-15 kiväärin, joka on samanlainen kuin Orlandon joukkoampumisessa käytetty. Hän täytti aseen hankkimiseen tarvittavat lomakkeet ja odotti vaadittavat 24 tuntia. Tuona aikana asekaupan myyjät selvittivät hakijan taustoja.

Steinbergin hakemus kuitenkin hylättiin. Hänen taustastaan paljastui ikäviä seikkoja, jotka eivät imartele häntä itseään. Taustoista paljastui, että Steinbergillä on ollut elämänsä aikana alkoholiongelmia. Lisäksi hän on kertaalleen ollut syytteessä vaimoonsa kohdistuneen väkivallan takia.

Fox Newsin mukaan Steinberg ei ollut uskoa aseliikkeen vastausta. Hänen mielestään hakemus hylättiin, koska hän on median edustaja. Aseliikkeen omistajat puolestaan vakuuttivat, että kyse ei ole siitä. Heidän selvityksensä mukaan Steinbergin historiassa on useita seikkoja, jotka nostavat punaisen lipun aseen hankkimiselle, vaikka kyseessä olisi ollut kuka.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme