Mainos
Mainos

Torakasta ratkaisu maailman ruokakriisiin?

Miltä kuulostaisi aivan uudenlainen jouluruokamenu? Ranskanleipä torakka- tai koppakuoriaispedillä, juustokuorrotetut heinäsirkat ja jälkiruoaksi hyönteistoukkia kiwihedelmän kera.

Japanilainen hyönteiskokki Shoichi Uchiyama tarjoaa tätä kaikkea huikealla jouluateriallaan.

Kyse ei kuitenkaan ole ainoastaan kokeellisesta keittiöstä, vaan hyönteiskokki näkee erikoisissa ruoka-aineksissa myös vastauksen maailmanlaajuiseen ruokakriisiin. Uchiyama muistuttaa, että hyönteisissä ja toukissa piillee ehtymätön proteiininlähde.

(MTV3-AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme