Mainos
Mainos

Torjuttu kosija sytytti naisen tuleen Pakistanissa

Pakistanissa nuori nainen kuoli tiistaina sen jälkeen, kun torjuttu kosija oli sytyttänyt naisen tuleen. Tapauksesta kertoi paikallinen lääkäri.  

20-vuotias nainen joutui sairaalaan jo kuukausi sitten. Hän kertoi sairaalassa poliisille, että hänen entinen rakastajansa sytytti hänet tuleen sen jälkeen, kun nainen oli torjunut tämän kosinnan. Poliisi on pidättänyt 24-vuotiaan miehen, jota epäillään teosta.

Lääkärit uskoivat alun perin naisen selviävän, mutta hänen palovammansa tulehtuivat. Noin 45–50 prosenttia naisen ruumiista oli palanut.

Naisten turvallisuuden puolesta kampanjoivan säätiön mukaan yli  3 000 naista on kuollut sitten vuoden 2008 jälkeen vastaavanlaisissa tapauksissa.

Pakistanissa murhataan vuosittain satoja naisia joko perheväkivallan seurauksena tai siksi, että naiset ovat loukanneet perheen kunniaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme