Mainos
Mainos

Tornitalo roihuaa Lontoossa – kymmeniä ihmisiä viety sairaalaan, kuolleista ei vielä varmaa tietoa

Iso yli 20-kerroksinen tornitalo palaa Länsi-Lontoossa, kertoo BBC. Uutiskanavien lähetysten perusteella aikaisemmin ilmiliekeissä roihunnut palo on talttunut hieman, ja talosta leviää taivaalla mustaa savua.

Pelastuslaitos sai hälytyksen palosta hieman kello yhden jälkeen yöllä. Paikalla taloa on ollut sammuttamassa noin 200 palomiestä.

Yöllä järjestettiin evakuointioperaatio, mutta medialähteiden mukaan ihmisiä on jäi myös loukkuun rakennuksen sisään.

Tiedossa ei vielä ole, vaatiko palo kuolonuhreja. Reuters kertoo, että useita ihmisiä on hoidettu eriasteisten vammojen vuoksi. Pelastusviranomaiset ovat kertoneet, että ainakin 30 ihmistä on viety sairaalaan.

Paikalta saatujen tietojen mukaan talo on kärsinyt erittäin pahoja vaurioita. BBC:n toimittajan mukaan kerrostalo saattaa romahtaa.

Poliisin mukaan palo on saanut alkunsa kerrostalon yläkerroksissa. Viranomaisten mukaan rakennuksessa on kerroksia 27.

Uutistoimisto AFP:n mukaan talo on rakennettu vuonna 1974.

CNN:n haastatteleman silminnäkijän mukaan ihmisiä on hypännyt rakennuksesta. Haastateltujen asukkaiden mukaan ihmisiä on yhä loukussa rakennuksessa. 


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme