Mainos
Mainos

Traaginen hetki tallentui videolle: Mies kuoli huuhtouduttuaan tulvaveden mukana Espanjassa

Eteläistä Espanjaa koettelevat tulvat ja rankkasateet ovat vaatinet uuden uhrin. Vanhempi mieshenkilö kuoli eilen, kun tulvavesi huuhtoi hänet mukaansa Alicanten alueella. Traaginen hetki tallentui myös videolle. 

Kohtalokkaat tapahtumat sattuivat Finestran kaupungissa eilen aamupäivällä, espanjalaismediat kertovat. Poliisin mukaan varttunut mieshenkilö oli poistunut kotoaan viranomaisten kehotuksista. Hän oli lähtenyt kävellen ulos kadulle, jonka tulvavesi oli vallannut paikoin vyötäröön asti.

Mies tuli kuitenkin voimakkaan virtauksen yllättämäksi, ja kulkeutui tulvaveden mukana mereen. Miehen ruumis löydettiin kellumasta merestä parikymmentä minuuttia myöhemmin.

Jo toinen tulvauhri

Poikkeuksellinen vedentulo Valencian maakunnassa on vaatinut myös toisen uhrin. Perjantain ja lauantain vastaisena yönä kuoli 30-vuotias mies, kun hänen ohjaamansa auto suistui virran mukana tieltä.

Miehen onnistui päästä ulos autosta, mutta hän hukkui kanavaan, johon ajoneuvo oli suistunut.

Aluetta ovat piinanneet kovat rankkasateet. Puuskainen tuuli on samaan aikaan riepotellut aluetta 20 metrin sekuntivauhdilla.

Myrsky on vaikuttanut myös alueella oleviin suomalaisturisteihin lehtojen peruutusten takia. Alicanten lähellä sijaitsee sijaitsee myös ulkomaalaisten talviasukkaiden suosima Torreviejan kaupunki, jossa asuu satoja suomalaisia. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme