Mainos
Mainos

Traaginen kuolema baseball-pelissä: 9-vuotias mailapoika kuoli lämmittelylyöntiin

Pienen pojan kokemus mailapoikana National Baseball Congressin sarjapelissä Yhdysvalloissa sai kauhistuttavan käänteen, kun poika kuoli harjoituslyönnin vuoksi.

Onnettomuus tapahtui viime lauantaina, kun Kaiser Carlile, 9, juoksi Liberal Bee Jaysin ja San Diego Wavesin välisen ottelun aikana kentälle noutaakseen maassa maanneen mailan. Pelaaja ei kuitenkaan nähnyt poikaa, vaan löi tätä vahingossa mailalla päähän lämmittelyönnin aikana.

Vaikka Carlilella oli kypärä päässään, lyönti osui juuri sellaiseen kohtaan pojan päässä, missä kypärä ei suojannut. Pelin tuomari ja pelaajat saivat napattua pojan kiinni, ennen kuin hän kaatui maahan. Silminnäkijät kertovat pojan olleen veltto, kun ensihoitohenkilökunta saapui Lawrence-Dumontin stadionille.

Pelastustoimet eivät kuitenkaan auttaneet, sillä poika menehtyi saamiinsa vammoihin sunnuntaina. Joukkue on ollut surun murtamana Carlilen kuolemasta.

– Hän oli yhtä iso osa joukkuetta, kuin kuka tahansa pelaajista, eräs joukkueen valmentajista kertoo surullisena.

Lähde: CBS News

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme