Mainos
Mainos

Järkyttävä kuolema kansallispuistossa: Nuori mies liukeni happamaan lähteeseen – mitään ei jäänyt jäljelle

Nuorehko mies on pudonnut lähteeseen Yellowstonen kansallispuistossa ja kuollut, kertoo kansainvälinen media, muun muassa CNN.

Tapauksesta on vastikään julkistettu puistoviranomaisten raportti. 

23-vuotias oregolainen mies putosi kuumaan lähteeseen Wyomingissa kesäkuussa. Mies oli mennyt siskonsa kanssa puiston luvattomalle, geotermiselle alueelle, missä maan sisällä syntyy radioaktiivisten hajoamisten seurauksena energiaa.

Kyseessä oli Norris Geyserin läheinen alue. 

– He liikkuivat nimenomaan kyseisellä alueella paikkaan, jossa on putoamisen ja liukenemisen vaara, kertoo apulaispuistopäällikkö Lorant Veress CNN:lle.

– Luulen, että he kutsuvat sitä "hotpottaamiseksi", hän sanoo käyttäen englanninkielistä ilmaisua hot potting.

Mies oli kumartunut tarkastamaan lähteen lämpötilaa, kun hän liukastui ja putosi sinne. Myöhemmin pelastajat löysivät hänen ruumiinsa, mutta eivät pystyneet nostamaan sitä myrskyn takia.

Kun he palasivat seuraavana päivänä, ruumiista ei enää löydetty jälkeäkään happamasta vedestä, eli viranomaisten mukaan se oli liuennut lähteeseen.

Miehen sisar oli kuvaamassa veljeään, kun hän kompastui, mutta puisto ei julkistanut videota.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme