Mainos
Mainos

Tripolissa voimakasta tulitusta ja suuri räjähdys

Silminnäkijähavaintojen mukaan Libyan pääkaupungissa Tripolissa on kuultu voimakasta ilmatorjuntatulitusta ja suuri räjähdys.

Presidentin virka-asunnon kerrotaan tuhoutuneen täysin ohjusiskussa.

Myös kapinallisten hallussa olevasta Bengasin kaupungista on kuultu hajanaisia räjähdyksiä ja raskasta tulitusta, vaikka Libyan armeija oli julistanut aiemmin illalla uuden tulitauon. Armeija kehotti tuolloin kaikkia joukkoja laskemaan aseensa heti.

Länsiliittouma on pommittanut Libyaa lauantaista lähtien suojellakseen siviileitä kapinallisten hallussa olevilla alueilla. Yhdysvaltain armeijalähteiden mukaan Libyan johtaja Muammar Gaddafi ei ole ilmaiskujen kohteena. Armeijan mukaan myös Belgia ja Qatar ovat liittyneet länsiliittoumaan.

Kapinallislähde: Yli 8000 Gaddafin vastustajaa kuollut

Libyan kapinallisten tiedottaja Abdel Hafiz Ghoga kertoo Al Jazeera -televisiokanavalle, että kaikkian yli 8000 Gaddafin vastustajaa on saanut surmansa viimeaikaisissa levottomuuksissa.

(MTV3 - Reuters - AFP)

Katso Kati Savanderin juttu:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme