Mainos
Mainos

Trondheimin tulipalo hallinnassa

Poliisi arveli illalla, että Trondheimissa Keski-Norjassa riehuva suurpalo saadaan rajatuksi kortteliin, jossa se syttyi aamupäivällä. Kaikki palavassa korttelissa olleet ihmiset oli evakuoitu.

Neljä Trondheimin historiallisen keskustan puurakennusta oli tuhoutunut ja useita muita rakennuksia oli vaarassa, kertoi poliisi. Kahden vaaravyöhykkeessä olleen hotellin evakuointia ei enää pidetty tarpeellisena, vaikka suunnitelmat siihen olivat jo valmiina.

Palo sai alkunsa ravintolan friteerauspadasta, johon oli juuri vaihdettu öljy. Henkilökunta luuli jo sammuttaneensa palon vaahtosammuttimella kunnes liekit roihahtivat uudelleen.

Palo syttyi kello 10.44 aamupäivällä, ja useita rakennuksia oli pian ilmiliekeissä. Palava kortteli on kävelykadun varrella ja koostuu suureksi osaksi kaksi- tai kolmikerroksista puutaloista sekä joistakin vuosisadan alussa rakennetuista kivitaloista.

(MTV3-STT-NTB)

(Kymmenen uutiset 07.12.2002)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme