Mainos
Mainos

Trooppinen myrsky Florence lähestyy Bermudaa

Myrsky on niin laaja, että säätieteilijöiden mukaan Bermudan asukkaat kokevat sen uloimman reunan huomattavasti ennen kuin sen keskuksen odotetaan iskeytyvän saarelle.

Karibialla riehuva trooppinen myrsky Florence on voimistumassa hirmumyrskyksi, ennustavat Yhdysvaltain kansallisen hirmumyrskykeskuksen säätieteilijät. Florence lähestyi varhain lauantaina Suomen aikaa Bermudaa, jonne annettiin hirmumyrskyvaroitus.

Myrsky on niin laaja, että säätieteilijöiden mukaan Bermudan asukkaat kokevat sen uloimman reunan huomattavasti ennen kuin sen keskuksen odotetaan iskeytyvän saarelle myöhään sunnuntaina tai varhain maanantaina paikallista aikaa.

Ennusteiden mukaan myrsky ylittää Bermudan ja kääntyy sen jälkeen koilliseen. Sen odotetaan liikkuvan poispäin Yhdysvalloista ja päätyvän avomerelle Atlantilla, jossa tuulien ja viileän veden uskotaan heikentävän sen voimaa.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme