Mainos
Mainos

Trump aloitti työt vierailemalla paljon parjaamassaan CIA:ssa: "Tuen teitä tuhatprosenttisesti"

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sanoi tukevansa maan keskustiedustelupalvelua CIA:ta "tuhatprosenttisesti" käydessään sen päämajassa Virginiassa.

Trump arvosteli voimakkaasti CIA:n entistä johtajaa John Brennania sen jälkeen, kun julkisuuteen vuoti tieto CIA:n muistiosta, jonka mukaan Venäjällä on hallussaan arkaluontoista materiaalia Trumpista ja hänen tekemisistään Venäjällä.

Trump vihjaili, että Brennan itse on saattanut vuotaa muistion julkisuuteen.

Trumpin CIA:n johtajaksi valitsema Mike Pompeo ei ole vielä aloittanut työtään, koska senaatti ei ole vahvistanut nimitystä.

Putinin puhelu tulossa

Venäjän presidentti Vladimir Putin aikoo soittaa lähiaikoina Trumpille, sanoi Putinin tiedottaja Dmitri Peskov uutistoimisto Tassin mukaan. Peskov luonnehti Rossija 1 -televisiokanavalla onnittelusoittoa protokollan mukaiseksi.

Sen sijaan Putinin ja Trumpin tapaamisesta ei ole sovittu Peskovin mukaan mitään. Hän kuitenkin sanoo presidenttien tapaavan tavalla tai toisella. Peskov arvioi, että tapaamisen järjestäminen vie kuukausia, ei viikkoja.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme