Mainos
Mainos

Trump arvostelee toimittajaa kovin sanoin Twitterissä – ”Voinko nostaa syytteen?”

Donald Trump tukee kampanjapäällikköään ja samalla arvostelee toimittajan toimintaa Twitterissä voimakkain sanankääntein. Trumpin kampanjapäällikköä epäillään naistoimittajan lievästä pahoinpitelystä.

Presidenttiehdokkaaksi pyrkivän Donald Trumpin kampanjapäällikköä Corey Lewandowskia epäillään naistoimittajan lievästä pahoinpitelystä. Poliisin videolla näkyi, kuinka Lewandowski tarttui Michelle Fieldsiä kädestä ja veti hänet voimalla sivuun.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun Fields oli yrittänyt Trumpin tiedotustilaisuuden päätteeksi kysyä tältä kysymyksen, minkä Lewandowski esti tarttumalla Fieldsiä kädestä ja vetämällä tämän taaemmas.

Trump ilmoitti jo eilen Lewandowskin olevan syytön, mutta nyt hän puolustaa kampanjapäällikköään Twitterissä arvostelemalla Fieldsiä kovin sanoin.

"Tiedotustilaisuus oli ohi. Miksi hän saa tarttua minuun ja huutaa kysymyksiä? Voinko nostaa syytteen?" Trump kirjoittaa.

Hän myös kertoi kampanjapäällikkönsä olevan kunnollinen mies, eikä hän näe tilaisuudesta tallentuneella videolla mitään, mikä viittaisi pahoinpitelyyn. 

Trumpin mukaan Fields olisi lisäksi muuttanut väitettään tapahtumien kulusta sen jälkeen, kun hän kuuli tapauksen tallentuneen videolle. Twiitin mukaan Fields olisi alun perin kertonut, että hänen käteensä oli tartuttu ja häntä oli nykäisty voimakkaasti taaksepäin, ja että hän olisi vain vaivoin säilyttänyt tasapainonsa. 

Trumpin mukaan Fields olisi lisäksi kuvannut olleensa järkyttynyt, ja että "kampanjapäälliköiden ei kuulu yrittää voimakeinoin heittää toimittajia maahan".

Trump jatkoi toimittajan toimintapojen parjaamista ihmettelemällä, miksi toimittaja koski häneen tiedotustilaisuuden päätteeksi ja mitä hänen kädessään oli.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme