Mainos
Mainos

Trump joutui miljoonakorvauksiin golfkenttäkiistassa

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump joutuu maksamaan lähes kuuden miljoonan korvaukset omistamansa golfklubin entisille jäsenille. Jäsenten mukaan Trump oli kieltäytynyt palauttamasta eroaville jäsenille klubin panttia sen jälkeen, kun hän osti klubin vuonna 2012.

Trumpin golf-klubi Floridassa määrättiin maksamaan 65 entiselle jäsenelle lähes viiden miljoonan korvaukset ja vajaan miljoonan korot.

Jäsenet olivat ilmoittaneet erostaan ennen kuin Trump osti klubin. Entinen omistaja oli luvannut, että eroavat jäsenet saivat jatkaa klubilla pelaamista, kunnes tilalle oli löytynyt uusi jäsen. Trump muutti sääntöjä ja kirjoitti kirjeessä, etteivät henkilöt saa enää pelata kentällä.

Oikeuden mukaan klubi oli näin käytännössä peruuttanut heidän jäsenyytensä ja olisi ollut velvollinen palauttamaan pantin, mitä se ei kuitenkaan tehnyt.

Trumpin yhtiö aikoo valittaa päätöksestä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme