Mainos
Mainos

Trump julisti Aasian matkansa menestykseksi ja lähti etuajassa kotiin – "Olen saanut paljon ystäviä korkeimmilta tasoilta"

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump julisti tiistaina Aasian-kiertomatkansa suureksi menestykseksi ja lähti paluumatkalle kohti Yhdysvaltoja.

Filippiinien pääkaupungissa Manilassa pidettiin tiistaina Kaakkois-Aasian maiden Asean-huippukokouksen päätteeksi laajempi Itä-Aasian huippukokous, johon Trumpin oli määrä osallistua. Hän kuitenkin jätti sen pääosin väliin, ja kokoukseen osallistui ulkoministeri Rex Tillerson.

– Olen saanut paljon ystäviä korkeimmilta tasoilta, Trump kertoi toimittajille vähän ennen astumistaan presidentin lentokoneeseen. Hän lisäsi, että runsas viikko sitten Japanista alkanut matka oli "valtavan menestyksekäs".

Itä-Aasian huippukokoukseen osallistui kymmenen Asean-maan lisäksi kymmenisen muuta maata, niiden joukossa Australia, Intia, Kiina ja Venäjä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme