Mainos
Mainos

Trump käänsi kelkkansa: Syyttää sittenkin vaalihakkeroinnista Venäjää ja harkitsee toimia

Yhdysvaltain tuleva presidentti Donald Trump hyväksyy sittenkin Yhdysvaltain tiedustelupalvelun päätelmän siitä, että Venäjä on sekaantunut hakkerointiin Yhdysvaltain presidentinvaalien aikana, kertoo muun muassa uutistoimisto Reuters.

Valkoisen talon tuleva kansliapäällikkö Reince Priebus sanoi tänään Fox Newsille, että Trump on muuttanut mieltään ja saattaa ryhtyä toimiin asiassa.

Priebusin mukaan Trump uskoo, että Venäjä oli demokraattien järjestöihin tunkeutumisen takana. Hän ei kuitenkaan vahvistanut, uskooko Trump, että hakkerointia ohjasi Venäjän presidentti Vladimir Putin.

Aiemmin Trump on torjunut väitteet siitä, että Venäjä olisi hakkeroinnin takana tarkoituksena auttaa häntä voittamaan vaalit ja esittänyt sen sijaan, että esimerkiksi Kiina voisi olla hakkeroinnin takana. Vielä perjantaina hän piti syytöksiä Venäjää kohtaan noitavainona.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme