Mainos
Mainos

Trump kehui poikaansa sähköpostien julkaisemisesta – "Arvostan hänen avoimuuttaan"

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump kehui tiistaina poikaansa päätöksestä julkistaa sähköpostikeskustelut, joissa hänelle tarjottiin tapaamista venäläisjuristin kanssa.

Trump sanoi lausunnossaan, että hänen poikansa on hieno ihminen ja että hän arvostaa tämän avoimuutta. Valkoisen talon tiedottaja Sarah Huckabee Sanders luki Trumpin viestin toimittajille Valkoisen talon tiedotustilaisuudessa, jota ei kuvattu.

Aiemmin tiistaina Trumpin poika Donald Trump Jr julkaisi sähköpostikeskustelun, joka johti tapaamiseen hänen ja venäläisen asianajajan kanssa New Yorkissa vuoden 2016 kesällä.

Huckabee Sanders kieltäytyi vastaamasta jatkokysymyksiin ja sanoi ohjaavansa ne presidentti Trumpin ja hänen poikansa asianajajille, kertoo muun muassa CNN.

Myöhemmin tilaisuudessa Huckabee Sanders sanoi, että Trump on kyllästynyt siihen, että Venäjä "pysyy jatkuvasti esillä". Trump haluaisi keskittyä muihin asioihin, kuten verouudistukseen ja infrastruktuuriin, kertoo The Washington Post.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme