Mainos
Mainos

Trump keskusteli kongressissa terveydenhuollosta ja raja-asioista

Yhdysvaltain tulevan presidentin Donald Trumpin mukaan terveydenhuolto, rajaturvallisuus ja työpaikat ovat tärkeimpiä asioita hänen aloittaessaan virassa tammikuussa. Trump puhui teemoista vierailtuaan kongressissa eilen.

Vierailun aikana Trump sekä tuleva varapresidentti Mike Pence tapasivat edustajainhuoneen puhemiehen republikaanien Paul Ryanin ja sekä senaatin republikaanijohtajan Mitch McConnellin.

Ryanin ja Trumpin välit kiristyivät vaalikampanjan aikana, kun Ryan ilmoitti, ettei voi puolustaa Trumpia tai kampanjoida tämän puolesta. Nyt Ryan esiintyi tapaamisessa kuitenkin ystävällisen ja suopean oloisesti. 

– Meillä oli hyvin yksityiskohtainen tapaaminen, Trump kommentoi tapaamista.

– Aiomme tehdä terveydenhuollosta edullisen. Meillä on paljon työtä edessä sen kanssa, tuleva presidentti jatkoi. 

Trump uhosi vaalikampanjansa aikana, että haluaa kumota presidentti Barack Obaman aikaansaannoksia, kuten juuri Obamacareksi kutsutun terveydenhuoltouudistuksen.

Ryan onnitteli Trumpia tämän voitosta demokraattien ehdokasta Hillary Clintonia vastaan. 

– Me aiomme muuttaa tämän voiton edistykseksi Amerikkalaisille ihmisille, Ryan sanoi. 

Trumpin mukaan he tulevat saavuttamaan "absoluuttisen mahtavia asioita Yhdysvaltain kansalaisille", koska republikaaneilla on enemmistö kongressissa.

Katso tuoreita uutisvideoita Trumpin valinnasta.
Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme