Mainos
Mainos

Trump on tuosta vain valmis laittamaan miljardin vaalikampanjaansa

Yhdysvalloissa republikaanien presidenttiehdokkaaksi pyrkivä Donald Trump on valmis käyttämään vaalikampanjaansa tähtitieteellisiä summia, kertoo CBS-uutiskanava.

Miljardiomaisuuden luonut Trump sanoi Iowassa toimittajille, että hän voi tarvittaessa laittaa kampanjointiin vaikka miljardi dollaria, eli noin 900 miljoonaa euroa.

Trumpin mukaan hänen kampanjabudjettinsa suuruudesta keskusteleminen on kuitenkin turhaa.

– Tienaan 400 miljoonaa dollaria vuodessa, joten mitä sillä on merkitystä, Trump kehaisi.

Trump ja demokraattien presidenttiehdokkuutta tavoitteleva Hillary Clinton matkustivat lauantaina Des Moinesiin Iowa State Fair -tapahtumaan tapaamaan kansalaisia. Iowa on yksi ensimmäisiä osavaltioita, joissa presidentinvaaleissa äänestetään.

Kun Clinton saapui paikalle kuuluisan entisen paikallisen demokraattisenaattorin kanssa ja kätteli kannattajiaan, Trump lensi tapahtuma-alueelle helikopterilla. Kun ABC-kanavan toimittaja kysyi, menikö Trump mahdollisesti liian pitkälle, hän vastasi tyypilliseen tapaansa.

– Olen mikä olen. Sitä paitsi lapset tykkäsivät siitä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme