Mainos
Mainos

Trump paljasti erikoisen taktiikkansa: Aion ruikuttaa niin kauan, että voitan

Yhdysvalloissa presidenttiehdokas Donald Trumpin kampanjataktiikka on saattanut vaikuttaa hieman poikkeavalta – ja nyt mies myöntää sen itsekin.

CNN:n haastattelussa Trump totesi aikovansa kitistä ja ruikuttaa kaikesta mahdollisesta – koska mies totesi olevansa ”mitä erinomaisin ruikuttaja”.

– Kitisen, koska haluan voittaa, enkä ole tyytyväinen jos en voita. Olen ruikuttaja, ja aion ruikuttaa ja ruikuttaa niin kauan, että voitan.

Trump totesi myös samaisessa haastattelussa voivansa tarpeen vaatiessa jatkaa kampanjaansa republikaanien sijaan itsenäisenä ehdokkaana

– Kampanjoin republikaanina, johdan kaikkia mielipidekyselyä… johdan kaikkialla ja haluan jatkaa republikaanien ehdokkaana, Trump sanoi.

– Jos minua kohdellaan reilusti, näin tulee myös olemaan, mutta pidän oven avoimena. Minun täytyy pitää ovi auki, sillä jos minua ei kohdella reilusti, niin joudun hyvinkin käyttämään sitä ovea.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme