Mainos
Mainos

Trumpilta seksistinen hyökkäys Hillary Clintonia vastaan: "Hänellä ei ole kuin naiseus"

Republikaanien presidenttiehdokkaaksi pyrkivän Donald Trumpin mukaan demokraattien Hillary Clinton ei pärjäisi presidenttikisassa, jos olisi mies.

Lehdistötilaisuudessa New Yorkissa Trump korosti Clintonin kampanjan perustuvan vain hänen sukupuoleensa. Trump piti lehdistötilaisuuden sen jälkeen, kun voitti ylivoimaisesti viidessä republikaanien esivaalissa maan koillisosissa.

Trump on aiemmin sanonut, että Clinton pelaa presidentinvaaleissa naiskortilla ja toimittajat kysyivät asiasta lehdistötilaisuuden loppupuolella.

– Naiskortti on ainoa mitä Hillaryllä on, hänellä ei ole muuta. Suoraan sanottuna uskon, että jos hän olisi mies, hän ei saisi edes viittä prosenttia äänistä, Trump sanoi suorassa lähetyksessä kampanjapäämajastaan.

– Kaunis asia vielä on, etteivät naiset edes tykkää hänestä, Trump lisäsi.

Trump on tullut kampanjansa aikana tunnetuksi seksistisistä kommenteistaan. Yhdysvalloissa naisjärjestöt ovatkin kampanjoineet Trumpia vastaan, mutta hän on silti myös republikaaninaisten suosituin ehdokas puolueen presidenttiehdokkaaksi.

Clinton voitti demokraattien viidestä esivaaleista neljä. Esivaalit pidettiin Pennsylvanian, Marylandin, Delawaren, Connecticutin ja Rhode Islandin osavaltioissa. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme