Mainos
Mainos

Trumpin asevihjaus Clintonia vastaan vain alkusoittoa? Asiantuntija: Varmasti pahenee vielä

Yhdysvalloissa republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump on vihjannut aseenkäytöstä demokraattien Hillary Clintonia vastaan. Asiantuntijan mukaan kyseessä oli selvä vihjaus.

– Vaikea tietysti sanoa, mitä Trump todella tarkoitti. Mutta kyllä yhdysvaltalaisessa kontekstissa tämä uhka on ihan selvä, arvioi pitkän linjan Pohjois-Amerikan tutkija, emeritusprofessori Markku Henriksson Kymmenen Uutisissa.

Mitään seurauksia vihjaisusta ei todennäköisesti Trumpille koidu, vaikka salainen palvelu onkin ottanut Trumpiin yhteyttä.

– En usko, että tämä Trumpin kannattajakuntaan vaikuttaa kovin paljon. Kyllä ne, jotka kannattivat Trumpia ennen tätä, kannattavat varmaan tämän jälkeenkin.

Trumpilla on likaiset keinot käytössä, mutta Henriksson uskoo että kyse on vasta alkusoitoista. Presidentin valitsijamiehet valitaan tiistaina 8. marraskuuta järjestettävässä vaalissa. 

– Varmasti pahenee vielä tästä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme