Mainos
Mainos

Trumpin leiri plagiointisyytöksistä: "Esimerkki siitä, kuinka Clinton pyrkii raivaamaan tieltään uhkaavat naiset"

Donald Trumpin kampanjakoneisto ei aio antaa potkuja kellekään Trumpin vaimon puheesta seuranneen kohun vuoksi, kertoo uutiskanava CNN. Sen sijaan heidän syyttävät sormensa osoittavat Hillary Clintonin suuntaan.

Trumpin vaimo Melania piti republikaanien puoluekokouksessa puheen, jota ylistettiin tuoreeltaan. Jälkikäteen havaittiin, että puhe jäljitteli paikoin lähes sanasta sanaan presidentti Barack ObamanMichelle-vaimon puhetta vuodelta 2008.

Tapauksesta tuli hetkessä puoluekokouksen suurin puheenaihe.

Trumpin kampanjapäällikkö Paul Manafort kutsui syytöksiä järjettömiksi. Hän sanoi, että perheen merkitystä korostaessaan Melania Trump ei plagioinut Michelle Obaman puheita, vaan puhui tavanomaisista arvoista tavanomaisilla sanoilla.


Manafortin mukaan syytösten taustalla on Hillary Clinton.

– Tämä on taas yksi esimerkki siitä, kuinka Hillary Clinton pyrkii halventamaan ja raivaamaan tieltään naiset, jotka uhkaavat häntä. Se ei onnistu, Manafort sanoi CNN:n mukaan.

Clintonin kampanjan viestintäpäällikkö Jennifer Palmieri torjui väitteet.

– Hyvä yritys, muttei pidä paikkaansa. Paul Manafort, Hillary Clintonin syyttäminen ei ole vastaus Trumpin kampanjan ongelmiin, Palmieri kirjoitti Twitterissä.

Valkoinen talo ei ole kommentoinut plagiointisyytöksiä.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme