Mainos
Mainos

Trumpin ristiriitaiset puheet jatkuivat – sanoo CBS:llä uskovansa Venäjän uhkaavan vaaleja

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump sanoo uutiskanava CBS:n haastattelussa uskovansa kansallisen tiedustelun johtaja Dan Coatsin näkemyksen, että Venäjä uhkaa edelleen sekaantua Yhdysvaltojen vaaleihin.

Alle vuorokautta aiemmin Trump oli sanonut, ettei Venäjä enää yritä vaikuttaa Yhdysvaltoihin.

Valkoisen talon tiedottajan Sarah Huckabee Sandersin mukaan Trumpin aiempi lausunto oli tulkittu väärin. Hän vakuuttaa, että Trumpin hallinto varautuu siihen, että Venäjä yrittää sekaantua seuraaviinkin vaaleihin.

Trump: Putin vastuussa sekaantumisesta

Trump sanoo CBS:n haastattelussa, että pitää itseään vastuullisena omassa maassaan tapahtuvista asioista, ja että samalla tavalla hän pitää Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia vastuullisena Venäjän sekaantumisesta Yhdysvaltojen viime vaaleihin.

Trump ei kuitenkaan sano olevansa sitä mieltä, että Putin olisi suoraan osallistunut vaalisekaantumiseen esimerkiksi antamalla armeijansa tiedustelu-upseereille käskyn ryhtyä toimiin vaalien häiritsemiseksi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme